NIEUW: Möller’s Levertraancapsules

NIEUW: Möller’s Levertraancapsules

ma 28 juni 2021 door Lianne van den Bosch

Nieuw van Möller’s: Levertraan in capsulevorm! Voor iedereen die op zoek is naar levertraan, maar de voorkeur geeft aan capsules. Of voor iedereen die Möller’s graag wil meenemen op vakantie, maar geen fles mee op reis wil meeslepen. 

De vakantieperiode staat voor de deur! Met de nieuwe levertraancapsules maken we het je iets makkelijker om Möller’s mee te nemen op vakantie. Want ook op vakantie en in het buitenland is het belangrijk om je omega-3 en vitaminegehalte op peil te houden.

Dezelfde levertraan, maar dan in capsules

De nieuwe levertraancapsules bevatten dezelfde zuivere Noorse levertraan als de levertraan in de flessen. Het is dus levertraan van dezelfde hoge kwaliteit die je gewend bent van de vloeibare variant, met extra vitamine A en D. Deze vitamines zijn, zoals je weet, de belangrijkste weerstandsvitamines. Zoals ieder Möller’s product, zijn de levertraancapsules rijk aan omega-3, vitamine A, D en E.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 2-4 capsules, afhankelijk van welke hoeveelheid je wenst binnen te krijgen. Minimaal 250 mg DHA + EPA per dag draagt bij aan een gezond hart. Inname van dagelijks minimaal 250 mg DHA ondersteunt een fit brein en optimaal gezichtsvermogen. In 2 levertraancapsules zit 250 mg DHA + EPA, en 4 capsules bevatten 500 mg DHA + EPA (300 mg DHA en 200 mg EPA).

MSC-gecertificeerde levertraan

Möller’s Levertraancapsules zijn MSC-gecertificeerd voor duurzame visvangst. De kabeljauw wordt op duurzame wijze gevangen bij de mooie Lofoten in Noorwegen. MSC garandeert dat o.a. de visstand op peil blijft.

Daarnaast wordt de verpakking van 100% gerecycled plastic gemaakt.

Nu verkrijgbaar in de webshop

Behalve de nieuwe appelsmaak, zijn nu ook de levertraancapsules in de Möller’s webshop te bestellen.

Maak kans op een 2-pack Möller’s Omega-3 Levertraancapsules

Probeer nu de nieuwe levertraancapsules van Möller’s (tijdens je vakantie). Schrijf een review en laat ons weten wat je van de levertraancapsules vindt. Onder alle reviews t/m 31 augustus 2021 verloten we een Möller’s pakket met 2x levertraancapsules (t.w.v. €66). Klik hier op het kopje Reviews en laat je review achter.

  • Möller's Omega-3 Levertraancapsules

    Möller’s Omega-3 Levertraancapsules (MSC)

    32,99
    In winkelmand
capsulevorm levertraancapsules nieuw