Over ons

Pure omega-3 uit Noorwegen Pure omega-3 uit Noorwegen

Möller’s is het nr. 1 omega-3 merk in Scandinavië. De Noorse Gezondheidsautoriteit adviseert het als standaard onderdeel van de dagelijkse voeding. Pure omega-3 in de groene fles!

Geschiedenis van levertraan

De Noren produceren, exporteren en gebruiken al meer dan 1.000 jaar levertraan. In eerste instantie werd deze gezonde visolie gebruikt als lampenolie en om hout en leer te impregneren. Al in 1645 kwam men erachter dat levertraan goed was ter voorkoming en genezing van ziekten. Het eerste gepubliceerde wetenschappelijke artikel om dit te ondersteunen, stamt uit het eind van de 18e eeuw.

Levertraan heeft een lange geschiedenis. Volgens de overlevering gebruikten de Vikingen het al. Die waren dus zo gek nog niet!

“Een lepel levertraan per dag” was een halve eeuw geleden ook de traditie van de Nederlanders. Toen had levertraan een onprettige smaak en was vaak van wisselende kwaliteit. Möller’s Omega-3 heeft, dankzij verbeterde productietechnieken, een zachte, frisse smaak en is, naast de Naturel variant, ook verkrijgbaar in een frisse Citroen, Appel of Tutti Frutti smaak.

Pure omega-3; expertise sinds 1854

In het midden van de 19e eeuw, constateerde de Noorse apotheker Peter Möller dat mensen langs de kust die regelmatig levertraan gebruikten, zelden ziek waren. Hij wijdde zich daarna aan het vinden van een goede productiemethode voor deze gezonde vloeistof. Vanuit de overtuiging dat een gezond leven begint met goede voeding, richtte Peter Möller in 1854 het merk Möller’s op. Hij was toen al overtuigd van de belangrijke voordelen van levertraan voor de gezondheid. We hebben inmiddels al meer dan 165 jaar expertise in het produceren van hoogwaardige en zuivere levertraan.

Möller’s is de enige producent ter wereld die al meer dan 165 jaar levertraan produceert. Sinds de oprichting in 1854 kenmerkt de geschiedenis zich door continue ontwikkelingen van de productie waardoor de kwaliteit, de zuiverheid en de smaak van Möller’s Omega-3 steeds zijn verbeterd.

Möller’s Omega-3 in Nederland & België

In 2013 werd Möller’s in Nederland en België geïntroduceerd. Inmiddels adviseren veel therapeuten en gezondheidsprofessionals de producten van Möller’s. Bovendien zijn ze onderdeel van het assortiment van talrijke gezondheidswinkels, drogisterijen en reformzaken. Het aantal fans dat Möller’s iedere dag steevast gebruikt, stijgt gestaag.

Möller’s bewijst keer op keer het nr. 1 omega-3 merk te zijn. Möller’s staat voor kwaliteit, duurzaamheid en puur natuur! De producten worden jaar na jaar bekroond met de Superior Taste Award. Bovendien mogen ze het MSC-keurmerk voor duurzame visvangst dragen.

Ben jij ook geïnteresseerd in het verkopen of aanbevelen van Möller’s producten? Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Möller’s Omega-3 is onderdeel van Good Life International. Good Life International BV is al ruim 30 jaar specialist in functionele voeding. Wij zijn een marketing-verkooporganisatie gericht op de bewuste en actieve consument. Wij zijn gepassioneerd door goede voeding die we onze kinderen onbeperkt durven te geven.