Over ons

Pure omega-3 uit Noorwegen Noorse vlag

Möller’s is het nr. 1 omega-3 merk in Scandinavië. Het is een standaard onderdeel van de dagelijkse voeding en wordt door Noorse Gezondheidsautoriteit geadviseerd. Pure omega-3 in de groene fles!

Geschiedenis van levertraan

De Noren produceren, exporteren en gebruiken al meer dan 1.000 jaar levertraan. In eerste instantie werd deze gezonde visolie gebruikt als lampenolie en om hout en leer te impregneren. Al in 1645 werd gemeld dat levertraan zou kunnen worden gebruikt voor het voorkomen en genezen van ziekten. Aan het eind van de 18e eeuw werd het eerste wetenschappelijke artikel gepubliceerd om dit te ondersteunen.

Levertraan heeft een lange geschiedenis, het werd al door de Vikingen gebruikt. Die waren dus zo gek nog niet!

“Een lepel levertraan per dag” was een halve eeuw geleden ook de traditie van de Nederlanders. Toen had levertraan een onprettige smaak en was vaak van wisselende kwaliteit. Möller’s Omega-3 heeft, dankzij verbeterde productietechnieken, een zachte, frisse smaak en is, naast de Naturel variant, ook verkrijgbaar in een frisse Citroen of Tutti Frutti smaak.

Expertise sinds 1854

In het midden van de 19e eeuw, constateerde de Noorse apotheker Peter Möller dat mensen langs de kust die regelmatig levertraan gebruikten, zelden ziek waren. Hij wijdde zich daarna aan het vinden van een goede productiemethode voor deze gezonde vloeistof. Vanuit de overtuiging dat een gezond leven begint met goede voeding, richtte Peter Möller in 1854 het merk Möller’s op. Hij was toen al overtuigd van de belangrijke voordelen van levertraan voor de gezondheid. We hebben inmiddels al meer dan 165 jaar expertise in het produceren van hoogwaardige en zuivere levertraan.

Möller’s is de enige producent ter wereld die al meer dan 165 jaar levertraan produceert. Sinds de oprichting in 1854 kenmerkt de geschiedenis zich door continue ontwikkelingen van de productie waardoor de kwaliteit, de zuiverheid en de smaak van Möller’s Omega-3 steeds zijn verbeterd.

Möller’s Omega-3 in Nederland & België

In 2013 werd Möller’s in Nederland en België geïntroduceerd. Inmiddels worden de producten worden door veel therapeuten en gezondheidsprofessionals geadviseerd, in talrijke gezondheidswinkels, drogisterijen en reformzaken verkocht en door vele fans iedere dag steevast gebruikt.

Möller’s bewijst keer op keer het nr. 1 omega-3 merk te zijn. Möller’s staat voor kwaliteit, duurzaamheid en puur natuur! De producten worden jaar na jaar bekroond met de Superior Taste Award en ze mogen het MSC-keurmerk voor duurzame visvangst dragen.

Ben jij ook geïnteresseerd in het verkopen of aanbevelen van Möller’s producten en wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Möller’s Omega-3 is onderdeel van Good Life International. Good Life International BV is al ruim 30 jaar specialist in functionele voeding. Wij zijn een marketing-verkooporganisatie en richten ons in het bijzonder op de bewuste en actieve consument. Wij zijn gepassioneerd door goede voeding en verkopen alleen producten die we onze kinderen onbeperkt durven te geven.

Möllers Omega-3

Laatste nieuws