Levertraan met de beste smaak
Möller’s Omega-3 is ook in 2024 weer gekroond tot levertraan met de beste smaak!
Onze Möller’s in de groene fles is de levertraan met de beste smaak. De Superior Taste Award is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de producten met de beste smaak én de beste kwaliteit. Voor een supplement zoals Möller’s Omega-3 is een goede smaak natuurlijk van groot belang. Een goede smaak representeert de goede kwaliteit van de unieke visolie.
Een grote jury van 175 experts van het International Taste & Quality Institute in Brussel heeft de smaak van Möller’s Omega-3 beoordeeld. Möller’s Omega-3 Naturel, Citroen, Tutti Frutti én Appel zijn alle vier in 2024 bekroond met deze prestigieuze prijs.
Waarom is deze levertraan zo lekker?
Möller’s Omega-3 is pure levertraan, dit wil zeggen dat de olie uit de lever van verse vis afkomstig is. Levertraan is al sinds jaar en dag heel gezond. Echter was de levertraan van vroeger niet altijd zo lekker. De olie was vroeger vaak geoxideerd, waarbij zuurstof bij de omega-3 vetzuren kwam en de olie rans werd. Tegenwoordig worden omega-3 vetzuren beschermd tegen oxidatie. Productie van de levertraan vindt plaats in een zuurstofvrije omgeving, een antioxidant wordt toegevoegd (vitamine E) en de olie wordt heel snel in een groene glazen fles gebotteld, waardoor blootstelling aan licht wordt beperkt. Deze bescherming tegen oxidatie zorgt ervoor dat de smaak zeer neutraal en zacht is. Door toevoeging van een natuurlijk aroma krijg je een frisse, zachte olie. Voor Möller’s wordt de lever van de duurzaam gevangen Arctische kabeljauw gebruikt. Middels de unieke Möller methode wordt een pure, hoogwaardige levertraan verkregen, ontzettend rijk aan omega-3 én vitamine A, D en E.
Andere visolie of visolie in capsules is in de meeste gevallen niet zo puur, hoogwaardig en natuurlijk als Möller’s levertraan. Hiervoor wordt namelijk de gehele vis geperst en tot visolie verwerkt. Vervolgens worden eventuele vitamines toegevoegd, omdat deze verloren zijn gegaan.
Hoewel levertraan gedurende alle tijden al heel gezond is geweest, stonden maar weinigen te popelen om die lepel levertraan in te nemen. De olie was vroeger erg geoxideerd, wat de omega-3 vetzuren ook niet ten goede komt. Oxidatie betekent dat er zuurstof bij de vetzuren komt en de olie rans wordt. Omega-3 is zeer gevoelig voor oxidatie, maar Möller’s Omega-3 vetzuren worden beschermd tegen oxidatie (totox <5). Het productieproces is ontzettend verbeterd en geoptimaliseerd. Productie van de olie vindt plaats in een stikstofomgeving, vrij van zuurstof. Daarnaast wordt een antioxidant toegevoegd (vitamine E) en wordt de hoogwaardige olie gebotteld in een groene glazen fles, waardoor de blootstelling aan licht wordt beperkt. Een kleine tip voor jullie: bewaar de fles na opening in de koelkast. Deze lagere temperatuur verlengt de houdbaarheid.
Deze prijs voor Superieure Smaak bewijst dat Möller’s Omega-3 heel vers is en goed smaakt. Levertraan is ook nog heel gezond. Niet alleen vanwege de gezonde omega-3 vetzuren, maar ook vanwege de vitamine A, D en E. Wat wil je nog meer… Möller’s Omega-3; dat voelt gewoon goed!
Probeer nu zelf de lekkere smaak van Möller’s Omega-3! Wist je dat… je slechts 1 dessertlepel per dag hoeft te nemen?
Bekijk hier het hele Möller’s assortiment.
Möllers Omega-3
Laatste nieuws
- Omega-3 vetzuren tegen veroudering? 1 oktober 2024
- Zomervakantie; omega-3 voor extra energie 16 juli 2024
- Blijf vermoeidheid de baas met omega-3 en de zon 25 juni 2024