Levertraan met de beste smaak

Möller’s Omega-3 is voor het vierde jaar op rij bekroond met de Superior Taste Award!

De Superior Taste Award is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de producten met de beste smaak én de beste kwaliteit. Voor een supplement zoals Möller’s Omega-3 is een goede smaak natuurlijk van groot belang. Een goede smaak representeert de goede kwaliteit van de unieke visolie.

Een grote jury van 175 experts van het International Taste & Quality Institute in Brussel heeft de smaak Möller’s Omega-3 beoordeeld. Möller’s Omega-3 Naturel, Citroen én Tutti Frutti zijn alle drie in 2020 bekroond met deze prestigieuze prijs.

Waarom is deze levertraan zo lekker?

Möller’s Omega-3 is pure levertraan, dit wil zeggen dat de olie uit de lever van verse vis afkomstig is. Levertraan is al sinds jaar en dag heel gezond. Echter was de levertraan van vroeger niet altijd zo lekker. De olie was vroeger vaak geoxideerd, waarbij zuurstof bij de omega-3 vetzuren kwam en de olie rans werd. Tegenwoordig worden omega-3 vetzuren beschermd tegen oxidatie. Productie van de levertraan vindt plaats in een zuurstofvrije omgeving, een antioxidant wordt toegevoegd (vitamine E) en de olie wordt heel snel in een groene glazen fles gebotteld, waardoor blootstelling aan licht wordt beperkt. Deze bescherming tegen oxidatie zorgt ervoor dat de smaak zeer neutraal en zacht is. Door toevoeging van een natuurlijk aroma krijg je een frisse, zachte olie.

Deze prijs voor Superieure Smaak bewijst dat Möller’s Omega-3 heel vers is en goed smaakt. Levertraan is ook nog heel gezond. Niet alleen vanwege de gezonde omega-3 vetzuren, maar ook vanwege de natuurlijke vitamine A en D. Wat wil je nog meer… Möller’s Omega-3 is niet voor niks de Gouden Druppel!

Probeer nu zelf de lekkere smaak van Möller’s Omega-3! Wist je dat… je slechts 1 dessertlepel per dag hoeft te nemen?

Superior Taste Award

Möller's Omega-3 Citroen _ Superior Taste Award Möller's Omega-3 Tutti Frutti - Superior Taste Award

Möllers Omega-3

Laatste nieuws