Waarom Möller’s

Waarom Möller’s Omega-3 en geen andere visolie?Möller's Omega-3 - De Gouden Druppel

Möller’s Omega-3 is pure omega-3, compleet met natuurlijke vitamine A en D, verkrijgbaar in 3 smaken.

 

Groene flesPure levertraan uit Noorwegen

Möller’s Omega-3 is geen gewone visolie, het is levertraan. Levertraan wordt middels een uniek stoomproces geproduceerd, waardoor olie van de hoogste kwaliteit verkregen wordt. Möller’s Omega-3 is afkomstig van de lever van wilde kabeljauw, duurzaam gevangen bij de Lofoten in Noorwegen.

Levertraan of visolie? Wat zijn de verschillen?

Groene flesHoogwaardige omega-3 samenstelling

De olie is uitzonderlijk rijk aan de gezonde omega-3 vetzuren. Eén lepel bevat maar liefst 1.000 mg DHA en EPA. Bovendien zijn de omega-3 vetzuren in natuurlijke vorm (triglyceriden) aanwezig, wat zorgt voor betere opname.

Wat is omega-3?

Groene flesCompleet met natuurlijke vitamine A en D

Möller’s Omega-3 is een unieke combinatie van omega-3 vetzuren én vitamine A, D3 en E. Vitamine A en D zijn zelfs van nature aanwezig in de levertraan. Bij de meeste visoliën gaan deze vitamines verloren tijdens het productieproces en worden ze later weer toegevoegd aan de olie.

Wat zijn vitamine A, D en E?

Groene flesVloeibare visolie, gemakkelijk in te nemen

Door de vloeibare vorm is de olie gemakkelijk te doseren en met een lepel in te nemen, slechts één dessertlepel per dag is voldoende. Dit is echt een oplossing voor volwassenen en kinderen die moeite hebben met het doorslikken van capsules óf die geen of te weinig (vette) vis eten.

Möller’s Omega-3 is belangrijk voor het hele gezin, van jong tot oud. Het wordt ook aanbevolen tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding.

Voor wie?

Groene flesZuivere, verse en natuurlijke visolie van hoge kwaliteit

Möller’s Omega-3 is een van de meest natuurlijke omega-3 producten. De olie is puur natuur, enkel vitamine E (antioxidant) en een natuurlijk aroma zijn toegevoegd. Möller’s bevat geen suikers of zoetstoffen. Geen pil, geen capsule, geen gelatine, geen toegevoegde vitamine A en D, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

De Arctische zee is puur, koud en schoon. De duurzaam gevangen kabeljauw wordt binnen 24 uur verwerkt, waardoor de olie zeer vers is. Dit resulteert in een visolie die geen oprispingen veroorzaakt. Een verse visolie van goede kwaliteit geeft geen oprispingen. Daarnaast is de levertraan zeer zuiver: vrij van detecteerbare gehalten van o.a. kwik, cadmium, lood en PCB’s.

Lees meer over de Noorse kwaliteit en zuiverheid.

Groene flesMSC-gecertificeerd

Möller’s Omega-3 is MSC-gecertificeerd voor duurzame visvangst. Möller’s is 100% afkomstig van wilde Arctische kabeljauw.

Wat is het MSC-keurmerk?

Groene flesLevertraan met de beste smaak

Mocht je je afvragen of levertraan wel lekker is, het antwoord is ja! Vroeger werd vaak een lepeltje suiker na gegeven, omdat de smaak heel vies was. Möller’s bewijst het tegendeel: alle drie de smaken zijn bekroond met een Superior Taste Award. Met Möller’s Omega-3 Citroen, Tutti Frutti óf Naturel neem jij je dagelijkse dosis gezondheid heel gemakkelijk in.

Wat is de Superior Taste Award?

Möller’s Omega-3 is de Gouden Druppel in de groene fles.

Waar is Möller’s goed voor?

Klik hier voor de veelgestelde vragen

Möllers Omega-3

Laatste nieuws