De griep voorkomen en genezen

di 29 januari 2019 door Lianne van den Bosch

Heeft de griep je te pakken? De griepepidemie is deze winter al 6 weken gaande. Koorts, hoofdpijn, gewrichtspijn en neusverkoudheid, het hoort er helaas allemaal bij. Hoe kom je hier weer het snelste bovenop? En hoe zorg je ervoor dat je je gezin niet aansteekt?

De griep is heel vervelend, maar je lichaam is meestal binnen 2 weken hersteld. Het immuunsysteem vecht tegen het griepvirus. Je kunt sneller herstellen en je immuunsysteem een boost geven door de volgende tips op te volgen.

Griep is zeer besmettelijk. Om je gezin niet aan te steken met het griep- of verkoudheidsvirus is het handig om hygiënemaatregelen te ondernemen, zoals papieren zakdoeken direct weggooien en handen regelmatig wassen. Ook het ventileren van het huis is belangrijk. Je bent extra vatbaar voor de griep als je een lage weerstand hebt. Zorg dus dat je je eigen weerstand en de weerstand van je gezin versterkt. Eén lepel levertraan per dag helpt je weerstand op peil te houden, zodat je minder vatbaar bent voor de griep.

Zorg goed voor jezelf!

Beterschap namens Möller’s Omega-3.

aansteken besmettelijk griep griepvirus herstel Immuunsysteem weerstand