Gezellig, lekker en gezond: Smörrebröd!

Gezellig, lekker en gezond: Smörrebröd!

wo 25 november 2020 door Lianne van den Bosch

December is voor velen de gezelligste maand van het jaar. In Scandinavië wordt dit o.a. gevierd met Smörrebröd. Smörrebröd is lekker knus en eet je met familie, vrienden als lunch en avondeten of gewoon tussendoor.

Het is een soort broodbuffet met lekker brood en diverse soorten hartig beleg. Vaak wordt er vis gebruikt zoals gerookte zalm en gemarineerde ingeblikte vis zoals sardientjes en tonijn.

Vette vis is supergezond vanwege het hoge aandeel omega-3 en vitamine D. In combinatie met vezelrijk brood is het ook een heerlijke combi voor een gezellig borrelplankje.

Möller’s heeft deze winter een uniek Smörrebröd cadeaupakket. Leuk voor thuis of om cadeau te geven. Je kunt het natuurlijk ook via ons opsturen naar een vriend(in), collega, ouders of wie dan ook, inclusief een gepersonaliseerde kaart. Zo maak je vrienden!

Inhoud Smörrebröd cadeaupakket:

 

Wil je dit pakket cadeau doen? Wij kunnen een persoonlijke boodschap toevoegen. Laat ons per e-mail even weten welke boodschap wij aan het pakket kunnen toevoegen: info@mollersomega3.nl.

Verras je vrienden met het Möller’s Cadeaupakket.

cadeaupakket smorrebrod