Levertraan met de beste smaak

Levertraan met de beste smaak

di 30 juni 2020 door Lianne van den Bosch

Mocht je je afvragen of levertraan wel lekker is, het antwoord is ja! Vroeger werd vaak een lepeltje suiker na gegeven, omdat de smaak heel vies was. Möller’s bewijst het tegendeel: alle drie de smaken zijn bekroond met een Superior Taste Award. Met Möller’s Omega-3 Citroen, Tutti Frutti óf Naturel neem jij je dagelijkse dosis gezondheid heel gemakkelijk in.

Möller’s Omega-3 is pure levertraan, dit wil zeggen dat de olie alleen uit de lever van verse vis wordt gehaald en vrijwel direct in de groene fles terecht komt, waardoor bijna geen oxidatie mogelijk is. Hierdoor is de smaak zeer neutraal en zacht. Door toevoeging van een natuurlijk aroma krijg je een frisse, zachte olie. Voor Möller’s wordt de lever van de duurzaam gevangen Arctische kabeljauw gebruikt. Deze visvangst is MSC-gecertificeerd. Middels de unieke Möller methode wordt een pure, hoogwaardige levertraan verkregen, ontzettend rijk aan omega-3 én natuurlijke vitamine D.

Andere visolie of visolie in capsules is in de meeste gevallen niet zo puur, hoogwaardig en natuurlijk als Möller’s levertraan. Hiervoor wordt namelijk de gehele vis geperst en tot visolie verwerkt. Vervolgens worden eventuele vitamines toegevoegd, omdat deze verloren zijn gegaan.

Hoewel levertraan gedurende alle tijden al heel gezond is geweest, stonden maar weinigen te popelen om die lepel levertraan in te nemen. De olie was vroeger erg geoxideerd, wat de omega-3 vetzuren ook niet ten goede komt. Oxidatie betekent dat er zuurstof bij de vetzuren komt en de olie rans wordt. Omega-3 is zeer gevoelig voor oxidatie, maar Möller’s Omega-3 vetzuren worden beschermd tegen oxidatie (totox <5). Het productieproces is ontzettend verbeterd en geoptimaliseerd. Productie van de olie vindt plaats in een stikstofomgeving, vrij van zuurstof. Daarnaast wordt een antioxidant toegevoegd (vitamine E) en wordt de hoogwaardige olie gebotteld in een groene glazen fles, waardoor de blootstelling aan licht wordt beperkt. Een kleine tip voor jullie: bewaar de fles na opening in de koelkast. Deze lagere temperatuur verlengt de houdbaarheid.

Deze prijs voor Superieure Smaak bewijst dat Möller’s Omega-3 heel vers is en goed smaakt. Levertraan is nog steeds heel gezond. Het is de meest pure en natuurlijke visolie, rijk aan omega-3 en compleet met natuurlijke vitamine A en D. Möller’s Omega-3 is niet voor niks de Gouden Druppel!

kabeljauw levertraan MSC-gecertificeerd natuurlijk prijs puur smaak superior taste award vers