Ontwikkeling van kinderen

Möller’s Omega-3 is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen

Möller’s Omega-3 heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen (wetenschappelijke claims: botontwikkeling, hersenontwikkeling en ondersteuning immuunsysteem). Super belangrijk dus! Iedere moeder wil het beste voor haar kind.

Ontwikkeling hersenen en ogen

Möller’s Omega-3 heeft een hoge dosering van het omega-3 vetzuur DHA. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen* en is goed voor het gezichtsvermogen*. Voor jonge kinderen wordt extra inname van DHA geadviseerd om bij te dragen aan de ontwikkeling van hun zenuwstelsel.

* Gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Ontwikkeling botten en tanden

Vitamine D is noodzakelijk voor een goede ontwikkeling van botten en tanden. De Gezondheidsraad adviseert om kinderen tot 4 jaar 10 microgram vitamine D per dag extra te geven. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid Möller’s Omega-3 (5 ml / 1 dessertlepel) bevat 10 microgram vitamine D.

Daarnaast ondersteunt vitamine D een gezond immuunsysteem en een goede spierfunctie.

Immuunsysteem

Vitamine A en D in Möller’s Omega-3 ondersteunen het immuunsysteem, ook van kinderen.

Daarbij is Möller’s Omega-3:

  • Heel gemakkelijk in te nemen, door de vloeibare vorm. Dit is echt een oplossing voor kinderen (en trouwens ook volwassenen) die moeite hebben met het doorslikken van capsules óf die geen of te weinig (vette) vis eten.
  • Een natuurlijk supplement: geen pil, geen capsule, geen gelatine-omhulsels, geen toegevoegde vitamine A en D, geen rare toevoegingen. Vitamine A en D zijn van nature aanwezig, in tegenstelling tot capsule-visolie.
  • Uitzonderlijk rijk aan de gezonde omega-3 vetzuren.
  • Een natuurlijke aanvulling voor het hele gezin, want omega-3 en vitamine A en D zijn ook belangrijk voor volwassenen! Voor o.a. hersenen, hart, weerstand, huid, ogen, algehele gezondheid.
  • Verkrijgbaar in lekkere smaakjes (citroen en tutti frutti), waar veel kinderen iedere dag om vragen!
  • Iedere dag 1 lepel levertraan en jij en je gezin zijn gegarandeerd van voldoende omega-3 en vitamine D, waar velen al snel een tekort van hebben.

Kortom: een top supplement voor het hele gezin!

Möllers Omega-3

Laatste nieuws