Immuunsysteem

Vitamine A en D in Möller’s Omega-3 dragen bij aan een goede weerstand.

Het menselijk lichaam is uitgerust met een fantastisch immuunsysteem dat ons beschermt tegen ziekten. Het is in staat om te vechten tegen ongewenste indringers. Möller’s Omega-3 bevat vitamine A en D, die in grote mate het immuunsysteem in goede conditie houden. Zowel kinderen als volwassenen zullen profiteren van consumptie van Möller’s het hele jaar door.

Möller’s Omega-3 bevat van nature de weerstandsvitamines A en D. Die geven je weerstand dat extra steuntje in de rug. Bovendien is vitamine D één van de vitamines waar veel mensen een aanvulling op de voeding voor goed kunnen gebruiken.

“Vorig jaar heeft mijn echtgenoot alle maanden met de ‘r’ er in Möller’s levertraan gebruikt. In tegenstelling tot de jaren daarvoor is hij in de afgelopen herfst en winter geen enkele dag ziek geweest! En dat terwijl 40% van zijn collega’s ziek thuis waren. Geen griepspuit kan op tegen deze levertraan. Onze huisarts zou graag zien dat de mensen weer massaal levertraan zouden gaan gebruiken, net zoals vroeger.” – Carla, oktober 2018.

Wist je dat… een slaaptekort het immuunsysteem verzwakt?

Möllers Omega-3

Laatste nieuws