Voor het hele lichaam

Möller’s Omega-3 is goed voor het hele lichaam

Möller’s gezondheidsclaims: goed voor het hele lichaam

voor het hele lichaamHoogwaardige omega-3 samenstelling

Eén lepel Möller’s Omega-3 zit boordevol gezonde voedingsstoffen. We kunnen dus met recht zeggen: Möller’s, goed voor het hele lichaam. Deze visolie is namelijk uitzonderlijk rijk aan de gezonde omega-3 vetzuren. Eén lepel bevat maar liefst 1.000 mg DHA en EPA. Bovendien zijn de omega-3 vetzuren in natuurlijke vorm aanwezig. Dat zorgt voor een betere opname. Deze vetzuren noemen we ook wel triglyceriden.

Groene flesCompleet met natuurlijke vitamine A en D

Möller’s Omega-3 bevat een unieke combinatie van omega-3 vetzuren én vitamine A, D3 en E. In tegenstelling tot andere visoliën zijn de vitamines A en D van nature aanwezig in Möller’s levertraan. Bij de meeste visoliën gaan deze vitamines verloren tijdens het productieproces.  Achteraf worden ze dan weer toegevoegd.

European Food Safety Authority (EFSA)

Möller’s heeft vele wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen. Gezondheidsclaims worden streng gereguleerd en gecontroleerd door de European Food Safety Authority (EFSA). Een voedingsproduct mag dus niet zonder meer claimen dat het goed is voor de gezondheid. De vermelde gezondheidseffecten van Möller’s Omega-3 zijn echt uitvoerig wetenschappelijk bewezen.
Al met al heeft Möller’s de meeste gezondheidsclaims in het omega-3 supplementen segment.

Möller’s Omega-3 is goed voor